top of page

Het verhaal van twee BBQ-verslaafden
waarom wij kiezen voor andere regels....

Inrichting shop Outlaw BBQ full front.jpg

Wij kiezen er bewust voor om het anders te doen dan de rest. Noem ons daarom maar Outlaws 

Barbecueën! Vlees, vis, groente. Bakken, grillen, roken, stoven. Pizza’s, stoofschotels, noem maar op. Wij zijn verslaafd geraakt! Jij nog niet?

Wij helpen je graag aan een nieuwe verslaving.

 

Waarom? Dat lees je hier.

Bail Out BBQ is ontstaan door de inzet van twee mensen. In de tuin werd al enige tijd gebarbecued, maar in 2020 sloeg de vlam echt in de pan met de aanschaf van een kamado BBQ. Er ontstond een verslaving die zich niet meer liet temperen. Nu willen wij graag heel Nederland verslaafd maken. Maar dan wel op onze manier……..

ROBERT 

“Sinds ik in het bezit ben van een kamado-barbecue ik elke week. Zomer of winter, stralende zon of grijs bewolkte lucht, dat maakt mij geen bal uit. Ik ben van kop tot kont BBQ-verslaafd. En dat gun ik eigenlijk elke man en vrouw in Nederland en België. Je bent buiten, je bent met eten bezig, mensen komen ervoor graag op bezoek, je eet de meest bijzondere dingen. Echt een dikke aanrader. Ik grill vlees, ik rook zalm, ik laat hasselback-aardappelen rustig garen, ik bak pizza voor mijn kids. Fantastisch!

 

Ik wil het BBQ’en zoals ik het meemaak graag voor iedereen in Nederland beschikbaar maken. Het NEXT LEVEL BBQ-ing. Daarom ben ik samen met Tessa gestart met Bail Out BBQ. Met kamado's, BBQ accessoires en inmiddels een webshop en afhaallocatie met ook topkwaliteit houtskool en rubs. Zodat je op één plek alle tools in huis hebt om gelijk bavette, pulled pork en picanha te kunnen maken.”

 

Genieten van het Outlaw leven

TESSA 

Robert is dus helemaal BBQ-fan. Ik ook, maar ik zal eerlijk zijn: ik ben meer een ''mooi-weer-BBQ-type'. Heerlijk in de zon buiten het eten koken op de grill: fantastisch! In de winter staat Robert dus buiten. Gezellig met vrienden eten, maar ook alleen voor het eigen gezin is het prima. Over de aanschaf van een kamado was ik wel kritisch...... Wat een geld voor zo'n 'pot'......... (lees het blog over 'Hoe overtuig ik mijn partner?' Daar staan mijn gevoelens heel goed verwoord ;-)).

 

Maar, ik moet eerlijk toegeven: het heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Wat een fantastische dingen kun je maken met zo'n kamado. Ja, en toen was de verslaving compleet. En die verslaving willen we graag overbrengen! Maar dan wel op onze manier. We denken graag outside the box en we willen dat iedereen in één aanschaf tevreden is en ten volle kan genieten van een kamado. Je moet gelijk kunnen starten met jouw nieuwe verslaving met goed advies, inspiratie en handige tips and tricks. Doe met ons mee!

Banner home 2.jpg
bottom of page