top of page
 • Wat heb je aan al die accessoires in het all-in pack?
  De accessoires in het all-in pack zijn in onze beleving noodzakelijk. Alleen hiermee kun je meteen goed aan de slag. De regenhoes spreekt voor zich, daar gaan we geen woorden aan vuil maken. Aspook: gewoon handig, het teveel aan as schraap je zo uit de onderkant van de kamado. De roast net clip helpt je het hete rooster veilig op te tillen. Pizzasteen: als je zo'n mooie BBQ koopt dan laat je deze kans niet lopen. Deze pizza's zijn echt lekkerder dan uit de oven in de keuken. Heat deflector: je kunt niet zonder als je een wat groter stuk vlees heerlijk wilt laten braden. Deze plaat zorgt ervoor dat hij via indirecte hitte wordt verwarmd en niet meteen drooggeschroeid wordt door de gloeiende kolen. Extra in het Pro Pack en Master Pack: Divide and conquer-systeem: maakt hittezones in de BBQ voor actief grillen en langzaam doorgaren of alleen een poos warmhouden. Ideaal! Cast iron rooster: voor het echt hete grillwerk heb je dit rek nodig. Een rvs-rekje gaat dit niet overleven. Cooking grid expander: jouw grilloppervlakte wordt ineens twee keer zo groot. Rotisserie: de kers op de taart! Een flinke kers: een volledig operationele rottisserie op stroom. Jouw kebab, kip of shoarma draait rustig rond aan het spit. Dat wordt genieten! Natuurlijk kun je ook los een Outlaw BBQ kamado bij ons bestellen en daarna langzaam in eigen tempo de BBQ uitzet uitbreiden. Maar we zeggen het op voorhand: met alleen de aanschaf van een kamado ben je er nog niet!
 • Kan ik ook alleen een een kamado kopen zonder all-in pack?
  Daar kunnen we kort over zijn. Ja, dat kan ook. Natuurlijk zijn wij 100% overtuigd van de meerwaarde van ons all-in pack. Zonder die accessoires (wij zien het meer als noodzakelijke hulpstukken) haal je niet het maximale uit jouw kamado. Een kamado BBQ is echt bedoeld voor meer dan alleen hamburgers en sateetjes. Met een all-in pack ben je voor jaren klaar. In één aankoop! Maar we snappen ook de wens van klanten dat ze graag hun BBQ-uitzet stap voor stap willen opbouwen en van elke stap willen genieten. Dus ja: de onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.
 • Waar worden deze kamado’s gemaakt?
  Onze kamado’s worden gemaakt in onze fabriek in China. Bijna alle kamado’s worden gefabriceerd in China. Een paar merken worden in Mexico en Amerika gemaakt. Onze kamado’s worden gemaakt in een fabriek die ook voor andere bekende merken produceert. Natuurlijk heeft elk merk zijn eigen kenmerken zoals unieke kleuren en patronen op de buitenkant van het keramiek. Veel kamado's zijn gemaakt van cordieriet of klei of een mengsel. Onze kamado is gemaakt van mulliet. Mulliet, een mineraal, is bestand tegen hogere temperaturen dan cordieriet. Voor mulliet is het geen probleem om temperaturen boven de 1000 ℃ te weerstaan. Onze kamado's worden gebrand op een temperatuur van 1280 ℃. Cordieriet kan slechts ongeveer 800 ℃ weerstaan. ​ Onze kamado wordt gemaakt in een elektrische oven, terwijl andere fabrikanten gasovens gebruiken. Bij een elektrische oven is de temperatuur binnenin gelijkmatiger dan die van een gasoven. Dat is beter voor de stabiliteit van de kamado.
 • Maar hoe werkt zo’n kamado? Is het allemaal niet ontzettend ingewikkeld?
  Maar hoe werkt zo’n kamado? Is het allemaal niet ontzettend ingewikkeld? Wij snappen deze onzekerheid volledig. De barbecue is duur, een groot stuk vlees is prijzig. Dadelijk verknal je het! Dat wil je niet. Wij gaan jou helpen. Op onze nieuwspagina vind je artikelen met eenvoudige recepten. Op de pagina ‘bestellen’ vind je onze folder 'Gebruik en onderhoud' en daar staat al een heel eenvoudig stappenplan.
 • Hoeveel garantie heb ik?
  Op het keramiek (de base en de dome) bieden we tien jaar garantie. Op alle andere onderdelen 2 jaar. Lees onze volledige garantiebepaling hier.

bail out BBQ
VEELGESTELDE Vragen

bottom of page