top of page

DE KOORNWAARD IN HEUKELUM
ONZE bail out bbq-shop - topkwaliteit bbq producten 

Inrichting shop Outlaw BBQ full front.jpg

bezoek onze outlaw BBq shop tijdens de afhaaluren

topkwaliteit BBQ Tools, houtskool, rookhout, rubs en vleesch

Bail Out BBQ is sinds juni 2021 gevestigd op industrieterrein de Koornwaard in Heukelum. In onze shop kun je jouw webshopbestelling komen afhalen tijdens de afhaaluren. Natuurlijk kun je ter plekke nog extra producten aanschaffen. Kom vooral eens langs voor een goed advies van onze BBQ experts. Houtskool, rubs, rookhout, BBQ tools.  We hebben het allemaal. 

 

De Koornwaard in Heukelum is een oude steenfabriek die bruist van de activiteiten en ondernemers. Centraal in Nederland tussen Utrecht en Gorinchem in, in de driehoek A15, A2 en A27. En hou jij naast outdoor cooking ook van outdoor walking? Het wandelpad Orchideeënroute rond Heukelum loopt langs onze locatie. Lees hier meer info.

Maak een afspraak of bestel topkwaliteit houtskool, rubs, rookhout en BBQ tools en accessoires via de webshop en kom het afhalen in de shop. We zitten tegenover Brouwerij 't Kuipertje op Appeldijk 18. 

AFHALEN VAN BESTELLINGEN

In de wintermaanden is de shop alleen geopend op afspraak. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 

Matchen onze afhaaltijden niet met jouw agenda? Bel ons of mail ons over de gewenste dag of tijd. Dan kunnen we dit zo goed mogelijk afstemmen.

BEZICHTIGEN VAN DE KAMADO'S

Sommige mensen bestellen een kamado zonder hem ooit live gezien te hebben. Dat is natuurlijk prima. Maar het is ook heel begrijpelijk dat je hem eerst even zelf wil zien. Geen probleem! Onze shop met Outlaw BBQ kamado's is helemaal voor jou ingericht. Kom vooral kijken! Komen onze afhaaluren je niet uit? Bel of mail dan voor een afspraak op maat. In de zomer is op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 18.00 uur het terras van Brouwerij 't Kuipertje open. Dit zit om de hoek.

De Koornwaard is een oude industriële steenfabriek waar altijd wat te beleven is.  In deze omgeving voelen wij ons thuis! Dit is Outlaw Lifestyle! 

bottom of page