top of page

service
bestellen, betalen en bezorgen

ONZE PRODUCTEN BESTELLEN - VERZENDBELEID

De verzendkosten voor bestellingen in de webshop bedragen

€ 4,75 voor Nederland. Bestellingen boven de € 85,- worden gratis verzonden. Je kunt ook je bestelling afhalen zonder extra kosten in onze BBQ shop in Heukelum.  

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Veel producten leveren wij direct uit voorraad. Indien u deze producten bestelt op werkdagen voor 14:00 uur dan doen wij ons uiterste best deze nog dezelfde en anders de eerst volgende werkdag aan u te verzenden zodat u deze de daarop volgende werkdag kunt verwachten. Mocht een product een andere levertijd hebben, dan nemen wij contact met u op. Wanneer uw bestelling is verzonden ontvang je het trackingnummer per email. Hiermee kunt je je bestelling online volgen. Om jouw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen werken wij met Postnl, DHL en DPD. Je kunt je bestelling binnen 2-3 werkdagen thuis verwachten. Hierbij zijn we wel afhankelijk van (drukte bij) de bezorgdienst.

 

In de shop kun je tijdens het afhalen altijd nog extra producten kopen. Vooral voor rubs is dat handig. Je kunt ter plekke ruiken en proeven. Bij ons afhaalpunt in Ridderkerk kan dit niet. Je ontvangt een afhaalbevestiging zodra het klaar staat.

 

De Bail Out BBQ Shop is geopend voor het afhalen van bestellingen op:

  • maandag van 16.00 - 17.00 uur,

  • donderdag van 16.00 – 17.00 uur 

 

Matchen onze afhaaltijden niet met jouw agenda? Bel of mail (info@outlawbbq.nl) dan even voor een andere afspraak. 

 

Jouw bestelling thuis ontvangen? Geen probleem. Het is binnen 2-3 werkdagen bij je thuis. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de drukte bij de bezorgdiensten.

Outlaw-bbq-sfeerbeeld-3.jpg
mediterrane kipfilet op olijfhout.jpg

KERAMISCHE BBQ BESTELLEN

Het bestellen van een keramische BBQ bij Bail Out BBQ gaat eenvoudig en snel. Bestel hem via de webshop. Wil je de kamado vantevoren bekijken? Dat kan. Neem daarvoor even contact met ons op. In onze Bail Out BBQ Shop in Heukelum kun je onze kamado bekijken. Heukelum ligt precies in de driehoek A2, A27, A15.

BETALEN

Wij bieden jou meerdere betaalmethodes. Wil je contant betalen? Dat kan, maar alleen als je afrekent in de shop. Daarna plannen we de aflevering.

 

Wil je gewoon online bestellen en jouw keramische BBQ bezorgd hebben? Dan betaal je het volledige bedrag vooraf via iDeal, Klarna, Paypal of creditcard. 

BEZORGEN EN AFHALEN

Alle Outlaw kamado's worden gratis thuisbezorgd. We leveren alle bestellingen uit binnen 5 werkdagen. Mits het product op voorraad is natuurlijk, dus controleer altijd de beschikbaarheid. Alle leveringen worden gedaan tot aan de voordeur. Moet de BBQ naar een balkon of dakterras? Zorg dan dat je hulp hebt om de grote kamado's naar boven te sjouwen. De bezorgers doen dit niet. Ze leveren tot aan de voordeur. Binnen een straal van 50 km rondom Heukelum kun je de kamado ook laten leveren met een servicepakket. De kamado wordt dan voor je in elkaar gezet. De kosten hiervoor bedragen € 70,-. 

WIL JE DE KAMADO LIEVER AFHALEN?

Ook dat kan. Wij zetten jouw bestelling klaar en sturen je een bericht wanneer je hem kunt komen afhalen. 

corporate beeld outlaw bbq kamado witte muur klein.jpg
kamado in elkaar zetten.jpg

MONTAGE

Elke kamado, van elk merk, wordt geleverd als 'bouwpakket'. De Base en de Dome zijn te zwaar om al kant-en-klaar in elkaar gezet thuis af te leveren in de cradle (de korf met wielen). Dit is te kwetsbaar voor transport.

Het inelkaar zetten van de onderdelen van de kamado is echter heel eenvoudig. Van ons krijg je een duidelijke handleiding met duidelijke foto's. Binnen een straal van 50 km rondom Heukelum bezorgen wij hem zelf. Met het servicepakket van € 70,- zetten we de kamado voor je in elkaar en krijg je meteen instructie voor de verzorging en opstart.

Wil je de kamado zelf in elkaar zetten en de handleiding vooraf al ontvangen? Stuur dan een
e-mail naar info@outlawbbq.nl en we sturen je deze snel toe.

Volg ons op instagram: @bailoutbbq

bottom of page