top of page

service
RETOURBELEID, SERVICE EN GARANTIE

RETOURBELEID 

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Makkelijk geregeld via ons retourportaal

Items gekocht bij Bail Out BBQ kunnen binnen
60 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is. Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit te regelen via ons retourportaal volgens de link hieronder. Je kunt ons ook e-mailen: info@bailoutbbq.nl. Houd er rekening mee dat je de producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

 

VERWERKING VAN JOUW RETOUR

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor onze rekening. Hieronder vind je de link naar ons retourportaal.

Retourportaal

Pot van schuin boven tiny.jpg
samenwerking bbq wacht klein.jpg

SERVICE

Problemen zijn er om op te lossen. Zo simpel is het. Dus heb je een klacht of een probleem met een van onze kamado's, neem dan gewoon contact met ons op. Wij zijn aangesloten bij BBQ Wacht.
BBQ Wacht is DE partij in Nederland die klachten verhelpt bij talloze soorten BBQ's. Ze werken door heel Nederland en België en binnen 10 werkdagen staat er ook bij jou een professional aan de deur die het knelpunt verhelpt.

GARANTIE OP OUTLAW BBQ'S

Op de kamado's van Outlaw BBQ zit maar liefst 10 jaar garantie. Natuurlijk zijn daar ook voorwaarden aan verbonden. We gaan ervanuit dat je onze montagehandleiding hebt gevolgd, onze gebruikerstips toepast en de kamado inzet voor normaal gebruik. Als je met zorg omgaat met onze kamado is de kans op schade minimaal. 

Download hier de volledige garantievoorwaarden

Download hier onze algemene voorwaarden

paprikas roosteren.jpg

Volg ons op instagram: @bailoutbbqnl

bottom of page