top of page

outlaW bbq - HEUKELUM
events - demo-middagen, workshops, BBQ-avonden

Demo middag pulled pork.jpg

outlaw bbq organiseert regelmatig events!

zat 2 april: opening BBQ seizoen met
tasting tussen 14.00 - 16.00 uur

zat 14 mei: uitgebreide demo-middag

ZATERDAG 2 APRIL: OPENING BBQ SEIZOEN

April is in aantocht en wij kunnen niet wachten! Want dan gaat het zomer BBQ-seizoen van start. Vanaf dan zijn we ook heel de zomer op  zaterdagmiddag geopend tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Op zaterdag 2 april kun je daarom vanaf 14.00 uur een lekker hapje van de BBQ komen proeven! We zien je graag! Aanmelden is niet nodig.

Kom je met de auto? Toets altijd Appeldijk 18 in, de nummering op de Appeldijk is bijzonder..... Het laatste stuk moet je over een smal hoog dijkje rijden richting de brouwerij.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

ZATERDAG 14 MEI: DEMO-MIDDAG BIJ OUTLAW BBQ

Mis het niet! De tweede editie van onze demo-middag! Met talloze tastings en demonstraties! Voor dit event is inschrijven noodzakelijk. 
Lees hier meer over deze unieke middag!

---------------------------------------------------------------------------------------

WORKSHOP OP INSCHRIJVING: VOORJAAR 2022

In het voorjaar van 2022 organiseert Outlaw BBQ een workshop op inschrijving met luxe gerechten. Onder begeleiding van Jeffrey de Kwant, de NL BBQ Rebel, gaan we een aantal mooie technieken oefenen. Daarnaast laat Jeffrey diverse snijtechnieken zien. Natuurlijk kun jij elke vraag die je hebt over NEXT LEVEL BBQ-ING die dag stellen. Er zijn in totaal die dag 15 plekken beschikbaar. De kosten bedragen € 80,- en zijn inclusief eten en drankjes. Interesse? Reageer snel en stuur ons een e-mail met jouw gegevens. 

Wil jij een workshop op maat met een groep vrienden of collega's? Stuur ons een e-mail of bel en vraag naar de mogelijkheden.

DEMO-MIDDAG 11 SEPTEMBER 2021

Op zaterdag 11 september vond de eerste editie van onze DEMO-MIDDAG van Outlaw BBQ plaats. Op zo'n demo-middag ervaar je zelf de mogelijkheden van next-level BBQ-ing en ontmoet je andere BBQ-liefhebbers. Het evenement is goed bezocht en de deelnemers hebben kennis kunnen maken van de mogelijkheden van kamado grilling. 

Aanmelden

WAT KUN JE LEREN OP ZO'N MIDDAG?

Op een Outlaw BBQ DEMO-MIDDAG kun je diverse technieken ervaren zoals:

  • hot & fast grillen

  • low & slow vlees laten garen

  • rotisserie grillen

Daarnaast kun je meekijken hoe grote vleesgerechten voorbereid worden. Kun je zelf ook aan de slag met het bereiden van het gerecht of het bedienen van de grill. Ook kun je dry rubs in de shop proeven. De winkel is gewoon geopend. En natuurlijk: je kunt alle gerechten die die dag vers bereid worden proeven!

26-inch kamado met all-in pack
bottom of page